Verkoopinformatie

De verkoop van de 40 stijlvolle koopappartementen in De Dirigent is vanaf 12 juni gestart. Heeft u naar aanleiding van onderstaande toelichting vragen? Neem dan telefonisch contact op met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars of Borgdorff Makelaars.

Brochure

Inschrijfprocedure

Heeft u interesse in een appartement in De Dirigent? De inschrijfprocedure vindt volledig digitaal plaats. U heeft tot woensdag 23 juni 12:00 uur de mogelijkheid om zich in te schrijven. Via de knop inschrijven kunt u een persoonlijk account aanmaken waarin in u uw voorkeuren voor een of meerdere bouwnummers kunt doorgeven.

Na de sluitingsdatum van de inschrijftermijn worden alle compleet ingevulde inschrijvingen beoordeeld en toegewezen aan de kandidaten.

Indien u een appartement heeft toegewezen gekregen, ontvangt u via de makelaar uiterlijk een week na het sluiten van de inschrijfperiode bericht over de toewijzing en de volgende stappen in het aankoopproces. Wanneer u onverhoopt geen woning toegewezen heeft gekregen, ontvangt u bericht dat u bent genoteerd op de reservelijst.