Eigentijds en kwalitatief hoogwaardig ontwerp

Het eigentijdse en onderscheidende ontwerp van De Dirigent is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de gemeente, opdrachtgever KMW Vastgoed en Kolpa Architecten. Het project ligt aan de rand van de componistenbuurt met straatnamen als Vivaldi, Ravelaan, Schubert- en Beethovenstraat. Het prachtige nieuwe appartementencomplex De Dirigent zal in de toekomst de toon bepalen die de muziek maakt. De architectuur van het acht etages tellende gebouw is als modern, eigentijds en transparant te karakteriseren, dat zich door de terrasvormige opbouw aan de vier zijden schitterend in de bestaande omgeving voegt met uitsluitend vooraanzichten. Robuust en tegelijkertijd vriendelijk.

40 stijlvolle koopappartementen in drie ranges

De 40 luxe koopappartementen zijn bereikbaar via een gemeenschappelijk atrium. In deze hoofdentree vindt u de liften, het trappenhuis en de vides. Hieronder bevindt zich de overdekte en afgesloten parkeergarage, met voldoende laadpalen voor elektrische auto’s. Uw bezoekers kunnen hun auto kwijt in de openbare ruimte. Ieder appartement beschikt bovendien over een berging die direct vanuit het atrium gelijkvloers bereikbaar is.

Situatietekening

Duurzaam gebouw met focus op kwaliteit

De Dirigent is opzichzelfstaand een duurzaam gebouw door de onderhoudsarme en milieuvriendelijke materialen. Bovendien is sprake van hoogwaardige isolatie, het gebruik van zonnepanelen en een Warmte Koude Opslag in de grond naar: Bovendien is sprake van hoogwaardige isolatie, het gebruik van zonnepanelen en een duurzaam warmtesysteem. Hierdoor is de energiebesparing enorm, wat u terugziet op uw rekening. Daarnaast wordt door groenvoorzieningen op de dakvlakken op te nemen, bijgedragen aan gereguleerde waterberging, verkoeling in warme periodes en een rijke biodiversiteit.

Gun-uzelf-een-butler-v22-g

Uw butler, onze zorg

Als appartementseigenaar van De Dirigent kunt u gebruikmaken van Butler Point, een service voor high-end wooncomplexen. U krijgt toegang tot een eigen en unieke Butler Point website. Met een paar muisklikken kunnen producten en diensten worden besteld. Het proces van levering en uitvoering wordt van A tot Z geregeld door Butler Point. U kunt bijvoorbeeld uw kleding laten reinigen en strijken, een lamp laten ophangen, bloemen bestellen of uw auto laten wassen. U hoeft alleen te betalen voor de diensten die u daadwerkelijk afneemt; de beschikbaarheid van de service hoort bij De Dirigent.